https://stellashpk.com/wp-content/uploads/2017/11/1-6.jpg

STELLA me një  eksperiencë  më  shumë  se 25 vjecare në  tregtimin e të  bredshmeve,bluzave,pizhamave,rroba gjumi,rroba sporti,rroba plazhi .Kompania ka një  rrjet të  zgjeruar rishitësish në  të  gjithë  Shqiperinw dhe më  gjërë  dhe produktet e saj mund ti gjeni ne cdo qytet nen markwn e STELLA. Suksesi i korrur ndër dekada që shoqërohet me kualitet të lartë të produkteve, ka bërë që STELLA të jetë furnizues në  shumë  vende të  botës. Kjo kompani ofron produktet më kualitative në tregun tonë dhe atë evropian, duke ofruar edhe çmime të volitshme. Kjo kompani ka dëshmuar suksesin në shtete të ndryshme.

Konsumatori

Konsumatori është qendra e modelit tonë të veçantë të biznesit, i cili unifikon projektimin, prodhimin, shpërndarjen dhe shitjet, përmes rrjetit të gjerë të dyqaneve tona.

Certifikuar në vitin 2008. Ndodhemi në Shkozet  vetëm 1 orë  udhëtim ajror nga vendet e BE-së. Kjo kompani është  krijuar në  1995 nga vellezërit Matuka . Sot ato kanë  një  organizatë  prodhimi e cila numëron  mbi 500 operatorë  dhe më  shumë  se 100 makineri . Tipet e produkteve që  kompania prodhon përfshijnë  kategoritë , për gra,burra dhe fëmije. Produktet e tilla janë  të  bredshme,bluze,pizhama,rroba gjumi,rroba sporti,rroba plazhi.  Kapaciteti produkteve te bredshme  1.000.000 bluze 300.000,bluze 200.000,pizhama 80.000,rroba nate 60.000,rroba plazhi 25.000,rroba sporti 50.000 Operacionet që  zhvillohen janë  prerje ,qepje,hekurosje,kontrolli cilësisë ,paketimi,transport prodhimi dhe aplikim stampave ,stampat,transferimi stampave.

Programet tona janë ndërtuar bazuar në analiza, konsultime, kërkesa dhe informacion të detajuar të mbledhur nga klientët, ekspertët e fushave përkatese, shoqatat e ndryshme të biznesit, konsulentët dhe organet shtetërore. Ato përditesohen vazhdimisht më përmirësime teknike, me ndryshimet ligjore, rregullative dhe normative. Cdo produkt i yni është dizenjuar për të qenë i adaptueshem me kërkesat e reja, madje dhe specifike, të klientëve.

Për 25 vite një kompani si STELLA ka mundur të krijojë reputacion dhe të bëhet pjesë e një tregu serioz e me një konkurrencë të ashpër. Kompania tashmë ka rreshtuar emrin e saj si një kompani e besueshme në  të  gjithtë  botën.

Duhet të jesh unik që fillimisht të mbijetosh e më pas edhe të kesh sukses.

 

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Need help?