RRETH NESH

NË KRIJOJME ART DHE BIZNES

Në jemi lidera në krijimin e bluzeve, pizhamave, të brendeshme , veshjeve të plazhit dhe ato sportive.

25

Vite eksperience

Certifikata nga STEP

Shërbimet tona

Cfare prodhojmë ne

Fabrika në Durrës

Kampionimi, prerja, modelim, stampim, hekurosja, kontrolli i cilësisë, paketimi, planifikimi i prodhimit, planifikimi logjistik, menaxhim logjistik i mallrave dhe dërgesa në vendet e EU.

Fabrika në Berat

Marrja e mostrave, qepja, hekurosja, kontrolli i cilësisë, planifikimi i prodhimit të objekteve të paketimit, menaxhim logjistik i mallrave dhe dërgesa në vendet e EU.

Blini produkte prej nesh tani!

Galeria jone

Punimet tona

Pyetje & Pergjigje

Pergjigje pyetjeve kryesore

Po, Stella shpk ofron produkte përfundimtare për të gjithe të interesuarit për mallrat dhe shërbimet tona.

Jo, Stella shpk kryen disa lloje operacionesh.

Po , ofrojmë shërbimin e menaxhimit logjistik të mallrave.

STATISTIKAT TONA

Prej 25 vitesh ne tregun e veshjeve po ju sjellim disa nga statistikat tona.

102222

PRODUKTE

6022222

VESHJE

500

OPERATORE

1000

MAKINERI

MERR INFO NË KOHË REALE

Ju mund të lini email tuaj këtu dhe do të njoftoni sa herë Stella shpk të ketë ndonjë info lidhur me produktet dhe njoftimet e saj.

NJOFTIMET TONA

SHIKONI NJOFTIMET TONA TË FUNDIT

Need help?