http://keenitsolution.com/products/wordpress/grassy/wp-content/uploads/2017/09/profolio-banner.jpg

RRETH NESH

Ne krijojmë marka të zhvilluara

Krijuar ne 1995. Sot ato kane nje Fabrike prodhimi e cila numeron mbi 500 punonjes dhe me  shume se 1000 makineri

Cfare prodhojme?

TIPET E PRODUKTEVE PER GRA,BURRA,FEMIJE

PIZHAME

PIZHAMA 80.000 cop

TE BRENDSHME

TE BRENDSHME 1.000.000 cop

FUSTANE

VESHJE GJUMI 60.000 cop

VESHJEPLAZHI

VESHJE PLAZHI 25.000 cop

BLUZE

BLUZA TE SHKURTRA 200.000 cop

bluzes

BLUZA 300.000 cop

OPERACIONET

BLERJE DHE SELEKSIONIM I TEKSTILEVE DHE AKSESOREVE

PREGATITJA E MODELIT      PRERJE        QEPJE

HEKUROSJE                                  KONTROLL KUALITETI

PAKETIM             MENAXHIM LOGJISTIK             TRANSPORTIM

602225

PRODUKTE

15222000

VESHJE

500

OPERATORE

1000

MAKINERI

Need help?