http://keenitsolution.com/products/wordpress/grassy/wp-content/uploads/2017/11/11.jpg

Sherbimet tona

Çfarë prodhojmë ne

Veshje

Veshje të ndryshme si : të brendshme, bluze, veshje nate, rroba plazhi etj

Paketim

Kompania jonë kryen paketimin e të gjitha produkteve të prodhuara tek ne.

Qepje

Ofrojme qepje te te gjitha llojeve dhe dizajneve me teknologjine me te fundit.

Planifikim produkti

Ofrojmë planifikim produktesh për dergesa në vende të bashkimit europian dhe me gjerë.

Prerje

Prerje të ndryshme me makineri dhe sistem kompjuterik.

Logjistik

Kryejmë shërbime logjistike dher dërgesa në shtetet e bashkimit Europian.
Need help?